Meghalt a kázsmárki baleset 18 éves sérültje is

police.hu

2021.05.01. 10:30

Meghalt a kázsmárki baleset 18 éves sérültje is

Ittas szikszói sofőr okozta a tragédiát. +Fotók

Hirdetés

Hirdetés

Ahogy arról korábban beszámoltunk, halálos baleset történt Kázsmárkon április 30-án kora este. Aközúti közlekedési balesetben egy fiatal férfi és egy nő veszítette az életét. A rendőrségi eljárás adatai szerint egy 49 éves szikszói férfi április 30-án 18.17-kor Kázsmárk Fő utcáján a megengedett sebességhatárt túllépve közlekedett autójával. A jármű egy kanyarban megcsúszott, és ennek következtében elütött egy 55 éves alsózsolcai nőt, aki egy parkoló tehergépkocsi mellett állt, az út szélén. A gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen az életét vesztette.

A személygépkocsi három utasát a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, akik közül egy 18 éves kázsmárki férfi ellátása közben veszítette el az életét.

A 49 éves szikszói sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, továbbá érvényes vezetői engedéllyel sem rendelkezett. A rendőrség a férfit őrizetbe vette, egyben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására.  

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autót vezető sofőrrel szemben halált okozó ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés bűntett miatt folytat eljárást.
Kázsmárk

Leader3

Szóljon hozzá!

Hirdetés