Drónt is bevetettek a rendőrök Borsodban

Borsodihír

2021.06.10. 18:11

Drónt is bevetettek a rendőrök Borsodban
Fotó: police.hu

A cél: a szabályszegők kiszűrése volt.

Hirdetés

Hirdetés

Drónt is bevetettek a rendőrök a közlekedők biztonsága érdekében a 37-es számú főútvonalon, Szerencs határában. A szabályszegők hatékonyabb kiszűrése érdekében Szerencsi Rendőrkapitányság munkatársai június 10-én közúti ellenőrzést tartottak a 37-es számú főúton, Szerencs közelében.

A rendőrök akciójának célja elsődlegesen a szabálytalanságokat elkövető, és így a többi közlekedőt veszélyes szituációba sodró járművezetők forgalomból történő kiszűrése volt. Különösképpen azonban

arra fókuszáltak a rendőrök, hogy az előzni tilos tábla tilalmát be tartják-e a járművezetők.

A 37-es számú főútvonal 24-es kilométerében, a szabályok be nem tartása miatt korábban már több közúti közlekedési baleset történt, amelyek közt volt halálos is.

Az időszakos ellenőrzés során a rendőrök négy esetben intézkedtek, és szabtak ki helyszíni bírságot az érintett sofőrökkel szemben, valamint egy alkalommal a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt kellett szankciót alkalmazniuk az egyenruhásoknak.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a továbbiakban is tervez hasonló jellegű forgalom-ellenőrzéseket - ígérték.

Leader3

Szóljon hozzá!

Hirdetés