Hirdetés
Hirdetés

Kiválogatták Ónodon a legjobb jet-skiseket

| 2021. 06. 11. | 17:38:00
Egy világversenyen való részvétel mindig presztízskérdésnek számít.
Kiválogatták Ónodon a legjobb jet-skiseket
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ónodon megrendezték az országos bajnokság második fordulóját. Ez egyébként válogató is volt a Lengyelországban megrendezendő Európa-bajnokságra – tudtuk meg Czeller Bélától, a Magyar Jet-Ski Szövetség elnökétől.

– Egy világversenyen való részvétel mindig is presztízskérdésnek számít, így az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával megrendezett viadalon izgalmas versenynek lehettünk szemtanúi. Természetesen a lengyelországi Eb-futamon túl van idén másik nagy nemzetközi megmérettetésünk, amelyben házigazdaként veszünk részt. Ez a július 15-18. között ismételten megrendezendő Európa- és junior világbajnoki futam. Az eseménynek a Nyíregyháza melletti Leveleki tó ad otthont – mondta Czeller Béla.

Közben az elmúlt időszakban egy fontos sportos rendezvényen is érdekelt volt a Magyar Jet-Ski Szövetség. A Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ) díjazta a tavalyi év legjobbjait. A budapesti eseményen Szabó Barnabás vehette át az év legjobbjának járó díjat. A sportember személyesen nem tudott részt venni a rendezvényen, de összegzett a díjjal és a szezonnal kapcsolatban.

– Kétségkívül ez az egyik legnehezebben megszerzett díj. Amellett, hogy fizikálisan topon kellett lenni, mentálisan is el kellett viselni ezt az sok megpróbáltatást, amit a COVID okozott. Úgy gondolom, hogy az Eb-sikerek mellett a vb-futamon is kihoztam magamból a maximumot – zárta értékelését Szabó Barnabás.

Hirdetés
Hirdetés