Hirdetés
Hirdetés

Testvérek randalíroztak egy sátoraljaújhelyi kocsmában

| 2021. 06. 03. | 11:14:00
Mindkettőjük ellen vádat emeltek.
Testvérek randalíroztak egy sátoraljaújhelyi kocsmában
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Garázdaság vétsége miatt emelt vádat a Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészség egy férfival és egy nővel szemben, akik egy helyi kocsmában ittasan előbb inzultálták a vendégeket és a vendéglátóhely tulajdonosát, majd egy férfit bántalmaztak is.

A vádirat szerint a vádlottak – akik testvérek - 2020 augusztusában, késő este, erősen ittas állapotban jelentek meg a szórakozóhelyen, ahol tovább italoztak, és eközben provokálták az ott tartózkodó tulajdonost és a többi vendéget. Ennek során a férfi vádlott minden ok nélkül belekötött egy másik férfiba és olyan erővel meglökte, hogy nekiesett vádlott nőnek, aki ettől a földre került. Mikor a megtámadott férfi számon kérte a vádlottat tette miatt, ő újra támadásba lendült, és rángatta, karmolta a férfit, aki védekezni próbált, így végül dulakodás közben mindketten a földre estek.

Miután a dulakodás véget ért, a megtámadott férfi visszament a pulthoz, azonban ekkor a vádlott nő támadta meg, és a pólóját rángatta, ami elszakadt.  

Eközben a szórakozóhelyen tartózkodó vendégek kikísérték a vádlott férfit az utcára, a nő pedig utánuk indult, és eközben szándékosan leseperte a pulton levő poharakat, felrúgta az udvaron levő virágot, valamint magához vette a szórakozóhely reklámtábláját, és azt kirugdosta az utcára, majd ott összetörte azt.

A vádlottak cselekményének a rendőrök vetettek véget, akik mindkét vádlottat előállították. A megtámadott férfi a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, azonban könnyű testi sértés miatt nem terjesztett elő magánindítványt. A vádlottak kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen.

Hirdetés
Hirdetés