Hirdetés
Hirdetés

Betört lámpa buktatta le az olasz drogdílert +Videó

| 2021. 07. 21. | 16:56:00
Tiszaújvárosban kapták el.
Betört lámpa buktatta le az olasz drogdílert +Videó
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kábítószer-kereskedelem és járművetés bódult állapotban bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egy 57 éves olasz férfival szemben. A rendőrök Tiszaújvárosban, a Debreceni úton július 20-án reggel ellenőrizték a Sajószöged irányába közlekedő külföldi rendszámú tehergépkocsit, és annak sofőrjét.

Az egyenruhások a gépjárművet egy törött hátsólámpa miatt állították meg.

Az ellenőrzés során kiderült, az autó menetíró készüléke nincs beüzemelve, ezért a rendőrök előállították a férfit közigazgatási hatósági eljárás lefolytatása érdekében a rendőrkapitányságra. A sofőr átvizsgálásakor a ruházatból porciózott, közel 30 gramm zöld növényi törmelék, valamint 1,2 gramm fehér, kristályos anyag került elő. A rendőrök a gépjármű vezetőjével szemben kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, amely pozitív értéket jelzett.

A külföldi személy lakhelyén a nyomozók kutatást tartottak, és közel 60 gramm zöld növényi törmeléket, valamint a csomagolásához használt eszközöket és mérleget is lefoglaltak. Az egyenruhások a sofőr szintén olasz, 58 éves lakótársát kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói az 57 éves férfit őrizetbe vették, az üggyel kapcsolatosan további nyomozási cselekmények várhatóak.

Hirdetés
Hirdetés