Frontális karambol Aszaló közelében – FRISSÍTVE

katasztrofavedelem.hu

2021.07.22. 07:22

Frontális karambol Aszaló közelében – FRISSÍTVE
(Fotó: google)

Busz és személyautó ütközött a 3-as főúton.

Hirdetés

Hirdetés

Egy menetrend szerint közlekedő busz és egy személyautó ütközött össze frontálisan a 3-as főút 204-es kilométerénél Aszaló és Szikszó között július 22-én reggel. A mentést végző encsi hivatásos tűzoltók az autóból egy embert feszítővágóval emelnek ki. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Frissítés: a rendőrség közlése szerint a személyautót vezető férfi a baleset következtében a helyszínen elhalálozott. A rendőrség a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a teljes útszakaszt lezárta a személyautók forgalmát Aszaló és Szikszó települések közötti mellékútvonalra terelte. A tehergépjárműveknek a rendőri intézkedés idejére helyben kell várakozniuk.

Az Országos Mentőszolgálathoz bár több bejelentés is érkezett, a sérültek száma nem volt egyértelmű. A mentésirányító hét egységet riasztott a helyszínre, és értesítette a társszerveket, miközben több további egységet is készenlétben tartott. Az első visszajelzés alapján elegendő mentőerő ért a helyszínre perceken belül, akik hét sérültet láttak el és szállítottak kórházba. Egy fő életét már nem tudták megmenteni a szakemberek.

Frissítés: a menetrend szerint közlekedő autóbuszon egy személy nyolc napon túl, míg hatan nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek. A rendőrök a baleset szemléjét és a műszaki mentést befejezték, az érintett útszakasz forgalma ismét zavartalan. Az Encsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

AszalóSzikszóbaleset

Leader3

Szóljon hozzá!

Hirdetés