Hirdetés
Hirdetés

Újabb hírek a Tiszaújvárosba tervezett gyorsétteremről

| 2021. 10. 21. | 21:10:00
Hatósági véleményekre is várnak.
Újabb hírek a Tiszaújvárosba tervezett gyorsétteremről
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az utóbbi hetekben sokan érdeklődtek a tavasszal bejelentett gyorsétterem-beruházással kapcsolatban - írta Facebook-oldalán Fülöp György Tiszaújváros polgármestere, aki a McDonald’s létesítéséről folytatott legutóbbi tárgyalásokról osztotta meg információit október 21-én.

Ma délelőtt ismét egyeztetést tartottunk a magyarországi McDonald’s éttermeket üzemeltető Progress Étteremhálózat Kft. képviselőivel a Tiszaújvárosba tervezett gyorsétterem létrehozásával kapcsolatban. Egy ilyen jellegű beruházás mindig hosszú és alapos szakmai előkészítést igényel - nyomatékosította október 21-i bejegyzésében a polgármester, aki hozzátette: jelenleg a kiválasztott helyszínre vonatkozó szakhatósági véleményekre várnak, közben folynak az építkezés megkezdéséhez szükséges talajtani vizsgálatok.

KIemelte: a McDonald’s képviselői megerősítették abban, hogy továbbra is elkötelezettek a tiszaújvárosi terjeszkedést illetően. Ígérte, az elvégzett vizsgálatok és a beérkezett szakértői véleményekről  eredményét hivatalos oldalán fogja ismertetni.

Hirdetés
Hirdetés