Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Két győzelem után vereséget szenvedett a Mezőkövesd

| 2022. 04. 17. | 18:42:00
Szoros mérkőzést játszottak a székesfehérváriakkal.
Két győzelem után vereséget szenvedett a Mezőkövesd
Hirdetés
Hirdetés

A Mezőkövesd 2-1-es vereséget szenvedett a vendég MOL Fehérvár FC-től a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának első, április 17-i, vasárnapi mérkőzésén – közölte az MTI. A vendégek ezzel a győzelmükkel négy bajnoki meccs óta veretlenek, a mezőkövesdiek viszont két győzelem után veszítettek ismét, ráadásul 313 perc után kaptak újfent gólt hazai pályán az élvonalban. A Mezőkövesd négyszeres magyar válogatott középpályásának, Cseri Tamásnak ez volt a 150. NB I-es mérkőzése.

Kiegyenlített labdabirtoklás mellett zajlott le az első félidő, amelynek korai szakaszában inkább a Fehérvár volt fölényben, majd a szünethez közeledve folyamatosan erőre kapott a hazai csapat.

Fordulás után nagy lendülettel vágott bele a folytatásba a hazai együttes, a Fehérvár viszont türelmes volt, csak a félidő derekán váltott tempót. A 70. perc környékén pályára küldött cserék jót tettek a vendégek játékának, sőt, Ivan Petrjak a hajrá kezdetén szép gólt lőtt, mellyel újra előnyben volt a székesfehérvári együttes.

A Mezőkövesd a lefújásig számos alkalommal teremtett még veszélyes szituációt a fehérvári kapu előtt, de nem sikerült újra egyenlítenie, így egy pontot sem tudott otthon tartani.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés