Hirdetés

Fordult kettőt az autópályán a rakacai

Borsodihír

2022.06.23. 14:02

Fordult kettőt az autópályán a rakacai

Az encsi rendőrök a szabályoknak megfelelően értékelték a manővert. Mutatjuk, mennyire.

Hirdetés

Hirdetés

Felhajtott az M30-as autópályára egy férfi a járművével, majd megfordult, így szemben haladt a forgalommal, majd újra megfordult, és lehajtott a pályáról. Az autópálya-rendőrök mindent láttak, és azonnal intézkedtek.

Az Encsi Autópálya Alosztály munkatársai június 22-én, szerdán 10 óra 30 perc körül látták, hogy egy autó az encsi autópálya csomópontnál felhajt a baloldali pályatestre. A sofőr kisvártatva megfordult, és a forgalommal szemben közlekedett Tornyosnémeti irányába. Egy kisebb etap megtétele után a sofőr újra megfordult, és az encsi csomópontnál lehajtott az M30-asról.

Így:

A rendőrök miután tetten érték a 68 éves rakacai férfit, előállították az Encsi Rendőrkapitányságra. Az itt lefolytatott szabálysértési eljárás eredményeként a hatóság 20 000 forint pénzbírsággal sújtotta a férfit, továbbá 3 hónapra eltiltották a járművezetéstől.  

Az Encsi Autópálya Alosztály munkatársai arra kérik a járművezetőket, hogy figyelmesen vezessenek, utazásuk megkezdése előtt alaposan tervezzék meg útirányukat különösen akkor, ha az adott úton még nem közlekedtek!

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Ez is érdekelheti