Hirdetés

Superbrands-díjas a MiReHu Nonprofit Kft.

Borsodihír

2022.06.30. 12:20

Superbrands-díjas a MiReHu Nonprofit Kft.
A fotón balról Kövesdy Gábor márkamenedzser (Superbrands), jobbról Ladányi Roland ügyvezető (Mirehu Nonprofit Kft.)

A cég Borsod-Abaúj-Zemplén Megye hulladékgazdálkodásának meghatározó alakja évek óta.

Hirdetés

Hirdetés

Idén tizennyolcadik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands-díjakat. A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően az összesen 40 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt a minden évben. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet. A díjazottak között a MiReHu Nonprofit Kft. is - áll a miskolci városházi sajtószolgálat közleményében.

MiReHu évek óta Borsod-Abaúj-Zemplén Megye hulladékgazdálkodásának meghatározó alakja. Jelenleg 58 településen lát el hulladékgazdálkodási közszolgáltatási tevékenységet alvállalkozóként. A cég számos hulladékgazdálkodási tevékenységet végez, többek közt gyűjtést, szállítást, válogatómű, másodtüzelőanyag-előállító mű, átrakóállomás üzemeltetést, ipari hulladékkezelést.

A társaság elkötelezett a szemléletformálás iránt, az elmúlt években számos olyan intézkedést tett, mely lehetőséget nyújt kicsiknek és nagyoknak betekinteni a hulladékgazdálkodásba, a helyes gyűjtési és kezelési gyakorlatokba, egyúttal egy fenntarthatóbb gondolkodásmód és életvitel kialakítására.

2019-től folyamatosan fejlesztik és bővítik mind az elérhető szolgáltatásokat, mind pedig a különböző szemléletformáló eszközöket. Ennek részeként megnyitották Kelet-Magyarország első újrahasználati központját, majd egy szemléletformáló termet alakítottak ki telephelyükön, létrehoztak egy egyedi fejlesztésű applikációs játékot és elektromos kiskukás autót építettek a gyerekeknek. A körforgásos gazdálkodásra való átállás elősegítése érdekében animációt és oktatóvideót készítettek, folyamatosan fogadják és képzik a telephelyükre érkező iskolai csoportokat.

Jelen vannak a közösségi média különböző felületein, hogy elérjék többek között a „Z generáció” tagjait is, valamint évente hulladékgazdálkodási élménynapot is tartanak kisiskolásoknak.

A MiReHu Nonprofit Kft. a mostani díj mellett idén már két hazai környezetvédelmi témájú díjat is nyert.

A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban.
Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez.
A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a márka eddigi sikerességét és hitelességét.
Mirehu Nonprofit Kft.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés