Hirdetés

Új főkapitány a Borsod megyei rendőrség élén

Borsodihir.hu

2022.06.30. 17:55

Új főkapitány a Borsod megyei rendőrség élén
Az új főkapitány (Fotó: Police.hu)

Czinege László Hevesből érkezik.

Hirdetés

Hirdetés

Július 1-jei hatállyal – az országos rendőrfőkapitány javaslatára – Czinege László dandártábornokot nevezte ki a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság élére a belügyminiszter – olvasható a rendőrség honlapján.

A beszámolóban az olvasható, hogy az ünnepségen Balogh János országos rendőrfőkapitány beszédében méltatta a leköszönő Kiss Attila rendőr vezérőrnagy eredményeit. Ő maga kijelentette, az elmúlt időszakban sokat tanult, főleg azt, hogy az összefogással elérhetjük a céljainkat.

Czinege László tapasztalt vezetőként érkezik a megye élére, hiszen korábban a Heves megyei rendőrség munkáját irányította. Köszöntőjében megemlítette: elődei olyan utat jelöltek ki, amelyről ő sem akar letérni, a bizalom övezte a kinevezését, éppen ezért ő is bízik kollégáiban, továbbá ismeri a számokat, a megyei statisztikai adatokat, így elmondható, hogy a rendőrök szép eredményeket értek el. A dandártábornok leszögezte még, hogy a közös együttműködéssel, a partnerek támogatásával Borsod-Abaúj-Zemplén megye biztató eredményei megőrizhetők, javíthatók.

rendőrségBorsod-Abaúj-ZemplénCzinege László

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés