Hirdetés
Hirdetés

Több száz millióból készül el a Rózsa Liget Rendezvényközpont

| 2022. 08. 22. | 14:12:00
A Mezőkövesden végrehajtandó beruházást egy miskolci cég végezheti majd el.
Több száz millióból készül el a Rózsa Liget Rendezvényközpont
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nettó 622 millió forintért a miskolci székhelyű D-Gesztor Építő és Acélszerkezet Gyártó Kft. végezheti el a a Rózsa Liget Rendezvényközpont kialakítását Mezőkövesden – olvasható az augusztus 22-i Közbeszerzési Értesítőben. A nyertes pályázattevőnek a meglévő háromszintes, étterem funkciójú épületet kell bővíteni egy többfunkciós konferenciateremmel, valamint a szomszédos telket is be kell vonni az építkezésbe, vagyis a két területet szükséges összevonnia a miskolci cégnek.

A Napfürdő út 3. szám alatt található ingatlan jelenleg üres és bekerítetlen. A közművesítés megoldott a meglévő étteremben.

A tervezett épület két szerkezeti egységre bontható: az első a bejárati fogadórészből és a két épületet összekötő folyosóból (konyharész) állna, második a magastetős csarnok szerkezeti rendszerű funkcionális épületéből tevődne össze. A bővítmény megépítésével további 720 négyzetméterrel nőne az épület.

A pályázatot a Hungarian Medical & Spa Szolgáltató Kft. írta ki, a szerződést augusztus 16-án kötötték a miskolci céggel. 

Hirdetés
Hirdetés