Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Unokájával elégíttette ki magát egy borsodi férfi

| 2022. 10. 19. | 10:35:00
Édességen vette meg a kislány hallgatását.
Unokájával elégíttette ki magát egy borsodi férfi
Hirdetés
Hirdetés

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 59 éves férfi ellen szexuális kényszerítés bűntette miatt, aki a fia nevelt lányára a szülő és nevelőszülő távollétében 12 éves korától 14 éves koráig rendszeresen vigyázott, amely alkalmakat arra használta fel, hogy sérelmére szexuális cselekményeket végzett.

A vádirat szerint a vádlott 2017-től kezdődően egy borsodi kistelepülésen közös ingatlanban élt a fiával, annak élettársával, azok három közös gyermekével, valamint a fia nevelt lányával.

A szülők távolléteik során többször rábízták a kiskorú gyermekek felügyeletét. A vádlott és a fia nevelt lánya között nagyszülő és unoka kapcsolat alakult ki amellett, hogy nem vérszerinti rokonok.

2019-től a kislány 12 éves korától egészen 14 éves koráig terjedő időszakban az ilyen gyermekfelügyeletek alkalmával a vádlott rendszeresen úgynevezett „hétfogásos” játékot játszott a sértettel, amely során intim testrészeit megérintette, valamint többször szexuális tartalmú utalásokat tett, közölve, hogy miket szeretne vele csinálni. Amikor a sértett fürdött, rendszeresen leselkedett és öltözködés közben a sérelmére szexuális cselekményeket végzett vagy végeztetett vele.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés