Az ATV megtalálta Havas helyettesítőjét

Zoom.hu

2017.12.12. 17:55

Az ATV megtalálta Havas helyettesítőjét
Fiala János (fotó: YouTube)

Civil a pályán néven fut majd.

Hirdetés

A hátralévő két adásban Fiala János „helyettesíti” Havas Henriket az ATV szombati (péntekenként rögzítendő) műsorában: az adás nem Havas a pályán, hanem Civil a pályán néven fut majd - írja a Zoom.hu

A lap információi szerint az állásából felfüggesztett Havas Henrikkel szemben azt követően született meg a döntés, hogy kedden a kormánypárti bulvármédia kreációja nyomán újra előkerült az a 2014-es Hal a tortán-videó, amelyen Havas Görög Zita celebet tapizza. A Zoom.hu úgy tudja:

az ATV vezetősége megdöbbent a felvételen, pontosabban inkább azon, hogy a műsorvezetőről (a Baukó Éva- és a Molnár Anikó-eset után) újabb és újabb anyagok kerülnek napvilágra.

A múlt szombati Havas a pályán adását szerdán már nem ismétlik, a műsorvezető korábbi helyettesítője, Fiala János pedig azt vállalta, hogy elviszi a talkshow-t az év végéig, Civil a pályán címmel.

A lap úgy tudja, Havas sorsáról még nem született döntés, az ügyet jól ismerő forrásai szerint meglehetősen kevés a valószínűsége, hogy Havas marad az ügyben egyre nagyobb nyomás alatt lévő ATV-nél.
Havas HenrikFiala János

Szóljon hozzá!

Hirdetés