Tanár-diák szerelem a szegedi gimiben

borsonline.hu

2018.01.31. 10:17

Tanár-diák szerelem a szegedi gimiben

Az iskolaigazgató elismerte, hogy volt köztük kapcsolat.

Egy nívós szegedi középiskola tanárijában az a hír járja, hogy az egyik tanárnő az iskola egyik diákjától vár gyermeket. A Borsnak az igazgató csak azt erősítette meg, hogy volt kapcsolat a tanárnő és a diák között.

Ha a francia elnöknek szabad, akkor egy szegedi diáknak is!

Teljes körű és alapos vizsgálatot folytattunk, melynek során bizonyítást nyert az, hogy valóban volt kapcsolat a tanár és diákja között. Azonban a vizsgálat eredményei szerint a történtek már a diák érettségije után estek meg. Mind a belső vizsgálat, mind pedig a tankerületi ugyan erre a végeredményre jutott 

– mondta el a Borsnak az iskola igazgatója. Hozzátette, bár azt tudták, hogy a tanárnő jó viszonyt ápol diákjával, akit két éven keresztül készített fel egy történelemversenyre, de sem ő, sem pedig a tantestület tagjai nem sejtették, hogy viszony lehet köztük. A vizsgálat valóban alapos volt, a fiú szüleivel is beszéltek a kialakult helyzetről.


IDE VÁG!


Azt nem tudni, hogy a tanárnőt érte-e bármilyen megrovás az ügyben. Ha mégis érte, a retorzió enyhe lehetett, mert állását nem veszítette el. Az intézményből ment el szülési szabadságra ősztől, nemsokára pedig érkezik a baba. 

szerelemgyerekáldás

Szóljon hozzá!

Hirdetés