Zámbó Jimmy miatt kellett mentőt hívni Budapesten

civishir.hu

2018.02.16. 14:24

Zámbó Jimmy miatt kellett mentőt hívni Budapesten

Egy idős asszony megmentette saját magát.

Hirdetés

Meghökkentő esetről számolt be az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán: február 16-án öreg, egyedül élő nénihez riasztották a mentőket egy budapesti bérház lakói. A szomszédok azért tárcsázták a 112-t, mert az idős ember lakásából másfél órán keresztül dübörgött szünet nélkül, teljes hangerővel Zámbó Jimmy Nézz le rám, ó Istenem című lírája. 

A lakók tudták, hogy az asszony a 17 évvel ezelőtt tragikus körülmények között elhunyt Király talán legnagyobb rajongója.

Mint kiderült, a néni nem kedvtelésből hallgatta a slágert, hanem pont azért, hogy szomszédjai figyelmét felkeltse. Az asszony ugyanis elesett és sérülése miatt nem bírt felállni. A telefont sem érte el, hogy segítséget kérjen és a kiáltozás is eredménytelennek bizonyult. Ekkor jutott eszébe a jól ismert strófa, amit újabb gondolat követett. Miután a CD-lejátszó távkapcsolója elérhető távolságban volt, így teljes hangerőre tekerve engedte szabadjára azt a bizonyos négy és fél oktávot, ami végül meghozta a várt eredményt. A szomszédok nemhogy értesítették a mentőket, de még a belülről bezárt ajtót is betörték. Az idős hölgyet stabil állapotban szállították kórházba.

– írják a Facebookon.

Szóljon hozzá!

Hirdetés