Részleteket árultak el a hercegi esküvőről

MTI

2018.05.04. 19:35

Részleteket árultak el a hercegi esküvőről
Fotó: Harry herceg és Meghan Markle (harpersbazaar.com)

Még két hét és egybekel a pár.

Hirdetés

Édesapja oldalán járul az oltárhoz Harry herceg amerikai menyasszonya, Meghan Markle a jegyespár két hét múlva esedékes esküvőjén, amelyen Harry néhai édesanyja, Diana hercegnő testvérei is jelen lesznek.

Az idén 34 éves Harry herceg - Károly trónörökös és Diana másodszülött fia, II. Erzsébet királynő unokája - és menyasszonya, Meghan Markle 37 éves amerikai színésznő eljegyzését november végén jelentették be.

Az esküvő május 19-én lesz Windsorban, a legősibb angliai királyi rezidencián.

A Kensington-palota - Harry rezidenciája és hivatala - május 4-én terjedelmes ismertetőt tett közzé az esküvő számos új részletéről. A tájékoztatóból megtudható, hogy Meghan Markle szülei, Thomas Markle és Doria Ragland az esküvő hetében érkeznek Nagy-Britanniába, ahol első ízben találkoznak II. Erzsébet királynővel és férjével, Fülöp edinburghi herceggel, Károly trónörökössel, valamint a vőlegény bátyjával, Vilmos herceggel és Vilmos feleségével, Katalin hercegnővel.

Vilmos lesz Harry esküvői tanúja. A palota pénteki tájékoztatásából megtudható az is, hogy Meghan Markle-t apja kíséri az oltárhoz, jóllehet az esküvő helyszínéül szolgáló Szent György-kápolnához nem együtt érkeznek: Harry menyasszonya oda édesanyjával utazik majd autón.

Az eseményen részt vesz az 1997-ben elhunyt Diana hercegnő három testvére, Sarah McCorquodale, Jane Fellowes és Charles Spencer gróf is. Ez egyben azon ritka alkalmak egyike lesz, amikor a testvérek találkoznak a királyi család idősebb tagjaival.

esküvőHarry herceg

Szóljon hozzá!

Hirdetés