Tusup kitálalt: Katinka megcsalt!

nso.hu

2018.05.25. 08:30

Tusup kitálalt: Katinka megcsalt!

Hosszú is új poszttal jelentkezett.

Hirdetés

Újabb állomásához érkezett a Hosszú Katinka-Shane Tusup álompár szakításának szövevényes története. Azt követően, hogy az olimpiai bajnok úszó csütörtökön bejelentette, hogy vége a kapcsolatuknak mind szakmai, mind pedig magánéleti szempontból, az edző-férj a Facebookon osztotta meg, hogy mi is áll a szakítás háttérében, Hosszú válasza sem késett sokat, az Instagramon reagált - számolt be az nso.hu.

Shane Tusup hivatalos Facebook-oldalán ezt írja: 

„A rajongóknak,
Igen, igaz a hír, Katinka és én különváltunk a munkában és a magánéletben is „személyes problémák” miatt.
De Ti megérdemlitek, hogy megtudjátok az igazságot: a „személyes probléma” az volt, hogy Katinka elárult.
Bevallotta, hogy megcsalt az edzőpartnerével, Dudás Dániellel, ezzel pedig lerombolta a házasságunkat.

November végén a semmiből, egyik pillanatról a másikra válságba került a házasságunk, Katinka pedig minden reményt megtorpedózott azzal, hogy elhitette velem, csak én vagyok a hibás mindenért.
Húsvét hétvégéjén Katinka végül elismerte, hogy megcsalt. Tisztelve a házasság fogalmát, megígértem, hogy megpróbálok megbocsátani. Ám akárhogy próbálkoztam, hogy helyreállítsuk a dolgokat, az ő részéről sosem volt tapasztalható, hogy ugyanezt szeretné. Helyette újra megcsalt Dudással. Másodszor. Innen már nem volt visszaút.
Visszanézve a közösen eltöltött tíz évünkre, megkérdőjelezem, hogy az elköteleződése felém valós volt-e egyáltalán. A rengeteg vérrel és verejtékkel végrehajtott munka után, azután, hogy segítettem neki valóra váltani gyermekkori álmát, már tisztán látom, hogy manipuláltak, a kapcsolatunk pedig egy hazugságon alapult.
Biztos vagyok benne, hogy sosem szeretett igazán, egyszerűen csak szerette az érzést, ahogy odaadom mindenemet neki.
Üdvözlettel,
Shane”

Hosszú Katinka, miután a Facebook-oldala jelenleg nem elérhető, az Istagramon posztolt egy rövidet.

„Sajnos a Facebook-oldalam törölve lett, ketten, Shane-nel voltunk a kezelői, és nem én töröltem le... Dolgozom a megoldáson, remélhetőleg minél hamarabb újra ott is kommunikálhatok veletek” 

- írja az olimpiai bajnok Hosszú.

úszásHosszú KatinkaShane Tusup

Szóljon hozzá!

Hirdetés