21 év után búcsúzik a Barátok közt egyik rosszfiúja

borsodihir.hu

2019.07.26. 13:03

21 év után búcsúzik a Barátok közt egyik rosszfiúja
(Fotó: RTL Klub)

Zokogva búcsúztatták kollégái.

Hirdetés

Május elején derült ki: távozik a Barátok köztből az egyik legfontosabb karakternek számító Berényi Miklós. Az őt 21 éve alakító Szőke Zoltán azzal indokolta döntését, nem szeretne már rosszfiú lenni, mert ez nem összeegyeztethető a privát énjével, és azzal a jellemfejlődéssel, amin ő maga az utóbbi években végigment.

A Blikk híre szerint Szőke Zoltán július 25-én forgatta le az utolsó jelenetét az RTL Klub napi sorozatában.

A nyári, egy hónapig tartó szabadság előtt a stáb mindig egy hatalmas bulival ünnepel, a színészt a rendezvényen el is búcsúztatták kollégái, ám a nézők még jó pár hónapig láthatják a képernyőn. – Általában nevetgélünk, sztorizgatuk, de ez az összejövetel – a korábbiakkal ellentétben – tele volt könnyes pillanatokkal. Varga Izabella és Pásztor Virág, aki a sorozatban Berényi Miki lányát alakítja, szinte végigzokogták a búcsúztatást. Zolit pedig számos ajándékkal lepték meg – osztotta meg a lappal egy informátor. A stábtag elmondta: a színész beszédet is mondott, ami nagyon meghatóra sikerült.

Úgy tudni, Berényi Miklós karakterét nem ölik meg a sorozat írói, ám hosszú hetekig tartó történetszállal vezetik fel a távozását, amely a pénteki részben már el is kezdődik.
Szőke ZoltánBarátok köztBerényi Miklós

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés