Hirdetés
Hirdetés

Hét magyar sztárral megérkezett az új fesztiváldal

| 2021. 07. 09. | 11:41:00
Az újrakezdés forog a középpontban zeneileg és szövegben egyaránt. 
Hét magyar sztárral megérkezett az új fesztiváldal
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Különleges zenei csemege a Campus Fesztivál idei „himnusza”, aminek üzenete az elmúlt több mint másfél éve tartó koronavírus-járvány okozta helyzet miatt nagyon fontos az alkotók számára. Az „Ülj le mellém” című Tankcsapda dalból készült feldolgozás, mind zeneileg, mind pedig szövegileg jól kifejezi az újrakezdésről, a nehéz időszakról alkotott gondolatokat, és, hogy kötöttségek nélkül „együtt lehetünk”, végre átélhetünk számtalan fontos és pozitív pillanatot.

– Ebben az évben a Campus Fesztivál olyan szempontból mindenképpen ünnep lesz, hogy felszabadultunk egy nagyon nehéz időszak után. Találkozhatunk a barátainkkal, ehetünk egy finomat, megnézhetjük kedvenc zenekarainkat

– mondta Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató, aki szerint a klippel és dallal ennek az ünnepi hangulatnak az átadása volt a cél. 

A fesztiváldal hét karizmatikus frontember közreműködésével készült el, producere az MMP Stúdió két vezetője Czifra „Moszkito” Sándor és Szilágyi István. Lukács László mellett hallhatjuk benne Kowalsky-t és Jimmy-t a Kowalsky meg a Vegából, Köteles Leandert (Leander Kills), Dorogi Pétert (Intim Torna Illegál), Horváth Tamást, valamint Gábor Bernadettet (Desperado) és nem utolsó sorban a tehetséges gyergyószentmiklósi 4S Street zenekar frontemberét Alin Nicuțát is.

[Beillesztett cikk: Fesztiváligazgató: a Campus a gondolkodó emberek jutalma]

A klipet Tokay Péter rendezte, a fesztiválos hangulatképek között nagyon sok ismert embert fedezhetünk fel. Az első képsorok – Majka gondolataival – felidézik az elmúlt hónapokat, és egy sor olyan ismert arc is feltűnik, akik pályafutásukban értéket teremtettek, elhivatottságban példaértékűek. 

Hirdetés
Hirdetés