Hirdetés
Hirdetés

Íme az ikrek, akik nem ugyanabban az évben születtek!

| 2022. 01. 03. | 20:47:00
Nagyon ritkán fordul elő ilyen.
Íme az ikrek, akik nem ugyanabban az évben születtek!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Igencsak ritka események lehettek szemtanúi kaliforniai orvosok. Egy ikerpár tagjai ugyanis két különböző évben ünnepelhetik a születésnapjukat. Egyikük még 2021-ben, másikuk viszont már 2022-ben látta meg a napvilágot – számolt be az esetről a hirado.hu.  

Teljes őrület, hogy ikrek, de más évben van a szülinapjuk

– nyilatkozta a People magazinnak a Kaliforniában élő Fatima Madrigal, akinél szilveszter napján indult meg a szülés, s míg fia, Alfredo nem sokkal éjfél előtt 11:45-kor megszületett, addig lánya, Aylin már csak másnap 2022. január elsején követte ikertestvérét.

Annyira meglepett és boldog vagyok, hogy a lányom épp éjfélkor született

– mesélt érzéseiről az anyuka, akinek esete egyedülálló volt a Natividad Kórház, és egyben a szülészorvos, Dr. Ana Abril Arias praxisában is.
 

Igazi öröm volt számomra, hogy segédkezhettem a picik biztonságos érkezésében 2021-ben és 2022-ben. Lehetne ennél jobban kezdeni az évet?!

– tette hozzá a doktornő.

 

Alfredo és Aylin azóta már otthonukban vannak, ahol két testvérük, egy fiú és egy lány, már nagyon várta a babák érkezését.
A kórház közleményében arra is kitért, hogy Amerikában 120 ezer ikerszülést jegyeznek fel évente, mely a születések csupán 3 százaléka, az olyan különleges eset, mint a különböző években születés azonban a legritkább esetekben fordul elő.

Hirdetés
Hirdetés