Hirdetés

Hirdetés

Ilyen a tökéletes nő!

2013.03.17. 16:29

Ilyen a tökéletes nő!

A szépsége lenyűgöző, és nem kérdezi az urát, hogy az mit csinált és kivel töltötte az idejét.

Hirdetés

A 48 éves olasz szépségnek lassan 18 éve a francia sármőr, Vincent Cassel a párja. 13 éve házasok, szeretik egymást és boldogságban élnek, a házasságról alkotott képük azonban kissé eltér a mindennapi párok elképzeléseitől. Közösen nevelik két kislányukat, Devát és Léonie-t, de valami egy kicsit eltér a normál kerékvágástól, írja a Daily Mail híre alapján a habostorta.hu.

"Nevetséges lenne arra kérnem Vincentet, hogy ne érjen más nőhöz, mialatt én két hónapig távol vagyok. Nem kérdezgetem, hogy mit csinált és kivel töltötte az idejét, amíg nem voltam vele. Sokkal realistább és tiszteletteljesebb, ha úgy fogom fel, hogy amikor visszatérek, akkor csak velem van" - magyarázta a színésznő.

Bellucci szerint, amikor valaki más után fordulnak, az csak a pillanat heve, nem végleges, nem sodorja őket más utakra. Mindvégig abban a tudatban engedi át magát a szenvedélynek, hogy igazi társa már megvan és hozzá vágyik haza, vagyis a férjéhez, Vincenthez.

A végzett asszonya legközelebb Clive Owen oldalán tűnik fel a Golyózápor című filmben, március 17-én, 22.05-kor az RTL Klubon.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés