Ózdi rémtörténet: csecsemő szájába tette a péniszét

borsodihir.hu

2016.10.04. 13:34

Ózdi rémtörténet: csecsemő szájába tette a péniszét
A kép illusztráció

Debrecenben kapott végső ítéletet a kisbaba rokona.

Hirdetés

A bíróság által megállapított tényállás szerint 2015 szeptemberében Ózdon a vádlott rokonainál tartózkodott, majd elindultak a belváros felé ügyeket intézni. Azonban a vádlott félúton közölte, hogy visszamegy, és majd a következő busszal megy utánuk. A vádlott visszament a házba, ahol az egyik 16 éves rokon fiú, J. Á. vigyázott a 11 hónapos sértettre. Amikor a fiú kiment a kerti illemhelyre, a vádlott elővette nemi szervét és azt megpróbálta betenni a kisded szájába. Ez több kísérlet után sikerült is. Ezt döbbenten észlelte egy másik rokon, R. Nikolett, aki beszámolt J. Á-nak a látottakról. Délután, amikor a család többi tagja hazaérkezett, akkor a lány beszámolt az esetről nekik, és értesítették a rendőrséget.

Az első fokon eljárt Miskolci Törvényszék 2016 júniusában F. J. vádlottat szexuális erőszak bűntette miatt 12 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte. Az ítélet ellen a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett.

Enyhébb ítélet

A Debreceni Ítélőtábla tanácsa október 4-én megváltoztatta az elsőfokú bíróság ítéletét. A vádlott cselekményét eltérően, 12 év alatti személy sérelmére, de nem erőszakkal elkövetettnek minősítette, mivel a vádlott a szexuális cselekményen túl további magatartást nem fejtett ki. Ennek a cselekménynek a büntetési tétele enyhébb, 5-10 évig terjed. A bíróság a maximumot megközelítő 9 év fegyházbüntetést szabott ki a jogi minősítés megváltoztatására figyelemmel. Az ítélet jogerős.

erőszakÓzdszexuális erőszak

Szóljon hozzá!

Hirdetés