Hirdetés

Felvétel buktatta le a tolvajt Miskolcon

police.hu

2018.03.06. 09:28

Felvétel buktatta le a tolvajt Miskolcon
Képünk illusztráció (pixabay.com)

Most a lakosság segítségét kérik.

Hirdetés

A Miskolci Rendőrkapitányság Diósgyőri Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen személy december 21-én 11 óra körül, Miskolcon, a Kiss tábornok úton lévő boltban egy bevásárlókosárban felejtett pénztárcát eltulajdonított.

A pénztárcában személyes iratok, bankkártya és pár ezer forint készpénz volt.  

Az eltulajdonított bankkártyával egy ismeretlen férfi még az eltulajdonítás napján az Újgyőri főtéren lévő ATM-nél tranzakciót kezdeményezett, amely sikertelen volt, mert a bankkártyát közben letiltották.

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a képeken látható férfi személyazonosságának megállapítása.A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a képeken látható ismeretlen férfit, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenyég-irányítási Központját a  06-46/514-506-os telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” számán, továbbá a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

tolvajMiskolc

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Ez is érdekelheti

    Hirdetés