Hirdetés
Hirdetés

Vádemelés nuncsakus, viperás miskolci támadók ellen

| 2018. 03. 25. | 13:53:00
Gyereket is ütöttek.
Vádemelés nuncsakus, viperás miskolci támadók ellen
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség azzal a három férfival szemben, akik nuncsakuval, viparával, fadoronggal támadtak rá egy miskolci családra tavaly árilisban.

A vád szerint a trió az éjszakai órákban jelent meg a sértett férfi házánál egy korábbi sérelem megtorlására. Először az utcáról kiabáltak, majd kövekkel bedobták az ablakot. A sértett és testvére nem tudta megakadályázni, hogy a támadók benyomják az ajtót. Bent aztán mind őket, mind egy asszonyt és egy 11 éves fiút megvertek. Távozóban életveszélyesen megfenyegették a családot azzal, hogy megölik őket, ha nem költöznek el egy héten belül.

A támadás következtében a házigazda és gyermeke nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos és hámhorzsolásos sérüléseket szenvedett.

A vádlottakkal szemben erőszakkal, éjjel, felfegyverkezve, csoportosan elkövetett magánlaksértés bűntette, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat az ügyészség.

Hirdetés
Hirdetés