Hirdetés

Bíróság előtt kell felelnie az ittas sályinak

police.hu

2018.04.13. 19:00

Bíróság előtt kell felelnie az ittas sályinak
Képünk illusztráció (pixabay.com)

Nem is vezethetett volna.

Hirdetés

Bíróság elé állhat az a sályi ittas sofőr, akit a rendőrök közúti ellenőrzésen emeltek ki a forgalomból. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére!

Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 32 éves sályi férfival szemben.

A gyanúsítottat Kisgyőrben, közúti ellenőrzés során állították meg a rendőrök, és a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, továbbá az intézkedés során az is kiderült, hogy a sofőr soha nem rendelkezett vezetői engedéllyel.

Az ügyben indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban befejezte és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Az utóbbi eset kapcsán is hangsúlyozni kell, hogy az ittas állapotban elkövetett járművezetés bűncselekmény és bírósági eljárást von maga után. Az ittas járművezetők továbbá magas kockázati tényezőt jelentenek a biztonságos közlekedés számára! A megye útjain április 2-a és 9-e között 85 közúti közlekedési baleset történt, ebből 5 balesetben volt ittas sofőr az okozó.
ittas vezetésSály

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Ez is érdekelheti

    Hirdetés