Hirdetés

Börtönbe küldené a miskolci ügyészség azért, amit a gyermekével tett

Borsodihír

2018.04.14. 10:22

Börtönbe küldené a miskolci ügyészség azért, amit a gyermekével tett
A most megvádolt férfi volt már büntetve (Fotó: Pixabay)

Rémes jelenetek az udvaron.

Hirdetés

Börtönbüntetés kiszabását indítványozta a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség azzal a 27 éves férfival szemben, aki ellökte volt élettársát úgy, hogy a nő a kisgyermeküket is a karjában tartotta. A már büntetett, visszaeső vádlottal szemben tettes ellen könnyű testi sértés bűntett és magánlaksértés vétség miatt emeltek vádat.

A vád szerint a férfi és élettársa kapcsolatából 2016-ban született egy kislány. A kapcsolat megromlott, ezért külön költöztek, a gyermeket a nő nevelte. 

A vádlott 2017 májusában felkereste az asszonyt annak lakásán, kislányuk egyéves születésnapját akarta megünnepelni. Ittassága miatt már az udvarra sem engedték be, ezért a kertkaput belökve hatolt be a portára. Ott vitába keveredett volt élettársával. Az ittas vádlott megragadta a nőt, majd olyan erővel lökte el, hogy a földre zuhant a gyerekkel együtt. Az esés miatt a kislány a fején 8 napon belül gyógyuló zúzódásos, horzsolásos sérülést szenvedett.

Az asszony a gyerekkel együtt bemenekült a házba. A férfi követni akarta őket, betörte az ajtó ablakrészét, de végül nem tudott bejutni és távozott.

vádemelésMiskolci Járási és Nyomozó Ügyészség

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Ez is érdekelheti

    Hirdetés