Hirdetés
Hirdetés

Csecsemőgyilkos felsőzsolcai nő ellen emelnek vádat

| 2018. 05. 11. | 17:00:00
Borzalmas tett.
Csecsemőgyilkos felsőzsolcai nő ellen emelnek vádat
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a nővel szemben, akinek újszülött csecsemője ellátatlanság miatt hunyt el Felsőzsolcán.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 41 éves felsőzsolcai asszonnyal szemben.

A gyanúsítottat tavaly május 28-án a délelőtti órákban alhasi fájdalmakkal szállították kórházba, ahonnan a nőt megvizsgáló orvos jelzéssel élt a rendőrség felé, melyben elmondta nem zárható ki, hogy az asszony nem régiben szült.

A bejelentést követően a rendőrök azonnal a megadott címre mentek, ahol a ház egyik mellékhelyiségében egy halott kisfiú csecsemőt találtak.

A büntetőeljárás során kirendelt orvosszakértő szakvéleményében a csecsemőt egyértelműen életképesnek ítélte meg és a halál okának az ellátatlanságot jelölte meg. A gyanúsított kihallgatásai során többször arra hivatkozott, hogy nem tudta magáról, hogy terhes, mert a korábbi terhességei alkalmával járó rosszullétei ezen esetben nem jelentkeztek és az utóbbi időben fogyott is. Ugyan hasi fájdalmai gyakoriak voltak, de ezeket a családjában több személynél is elforduló gyomorbántalmaknak gondolta.

Hirdetés
Hirdetés