A Bëlga után ismét odaver a rendőrség – videó

borsodihir.hu

2019.04.15. 19:04

A Bëlga után ismét odaver a rendőrség – videó
Vigyázz, bomba! (Forrás: Police.hu)

Gál Kristóf ezúttal is főszerepben.

Hirdetés

Röviddel a költészet napi „rendőrmunka” után újra felszikrázott a szolgálati humor, mint legjobb kényszerintézkedés a rekeszizmok ütemes összehúzódása érdekében.

A bűnöldözők ezúttal a húsvéti locsolkodásra gondolva csibészeltették torokra a házi videóst, magyarán azt üzenik, ne igyatok annyit, parasztok, mert meg lesztek fogva. Mindezt az ittas vezetés metaforikus értelmezésével mesélik el Gál „Bëlga” Kristóf alezredes szakértő közreműködése mellett. Ő egyébként az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője, aki korábban színészetet tanult, s úgy tűnik, örök életre hozzábilincselte magát a komédiához.

Az alkoholszondák tavaly Magyarországon 27 801 esetben jeleztek ittasságot. Úgy is fogalmazhatunk – írja a videóhoz mellékelt közleményében a rendőrség –, hogy ennyi időzített bomba veszélyeztette mások életét. Az ittasan közlekedők 1425 balesetet okoztak 2018-ban, ami az összes közúti közlekedési baleset 8,5 százalékét tette ki.  Az ittasan okozott balesetek 55 százalékáért a személygépkocsi-vezetők, 23 százalékáér a kerékpárosok voltak felelősek. 

RaL

 

rendőrségittas vezetéshúsvét

Szóljon hozzá!

Hirdetés