Elvertek két férfit egy hernádkaki benzinkúton – ez a vád

borsodihir.hu

2019.05.20. 11:48

Elvertek két férfit egy hernádkaki benzinkúton – ez a vád
A balhé során kés is előkerült – a kard mellett… (Illusztráció: Pixabay)

Egy apa nem tűrte, hogy külföldre vigyék a lányát.

Hirdetés

Az egyik vádlottal szemben végrehajtandó, a másik ellen felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott az ügyészség, miután karddal, vascsővel felfegyverkezve rohantak le egy széptevőt. A Miskolci Járási Ügyészség maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés, súlyos testi sértés kísérlete és rongálás miatt emelt vádat egy 51 és egy 24 éves férfi ellen.

Mint az ügyészségi közleményből kiderül, az egyik vádlott egy, a lánya szerelmi viszonyát ellenző apa, aki meg akarta akadályozni, hogy a sértett külföldre vigye a gyermekét. A súlyos incidens 2016 novemberében történt egy hernádkaki benzinkúton: az apa egy hozzátartozójával karddal, vascsővel tört rá a férfira. Az illető egy autóban ült egy ismerősével, annak barátnőjével, valamint a sajátjával (vagyis a vádlott lányával).

A támadók szitkozódva verték be a szélvédőket, mire a benn ülő férfiak előbb elfutottak, majd visszatértek kimenteni a hölgyeket. Az ominózus „udvarló” egy ablakmosó folyadékkal tele vödörrel próbált védekezni, mire az apa kést rántott. A megtámadott férfiak végül egy-egy olyan csapást kaptak a fejükre, amitől elterültek. Ezt látva a vádlottak távoztak.

Az ütlegek egy „kozmetikai eltérést eredményező maradandó sérüléstől” eltekintve 8 napon belül gyógyulónak bizonyultak. A gépjárműben 193 ezer forint kár esett.
Hernádkaktesti sértésügyészség

Szóljon hozzá!

Hirdetés