Hirdetés
Hirdetés

Nagymamáját zsarolta egy férfi Tiszaújvárosban – letartóztatták

| 2019. 10. 25. | 16:15:00
Italra kellett volna pénz, mesét adott elő a gyanúsított.
Nagymamáját zsarolta egy férfi Tiszaújvárosban – letartóztatták
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szökés, elrejtőzés, a bűnismétlés és a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt – ügyészi indítványra – elrendelte a bíróság annak a 23 éves tiszaújvárosi férfinak az előzetes letartóztatását, aki a nyomozás eddigi adatai szerint októberben megzsarolta nagyanyját.

Az ügyészség közlése szerint az italozó, csavargó életmódot folytató gyanúsított ittasan kereste fel nagyanyját annak tiszaújvárosi lakásán és – mint korábban is számos alkalommal megtette – pénzt követelt tőle. Az asszony nem volt segíteni, mire a férfi – akinek valójában italra kellett volna a pénz – azt hazudta, hogy a hitelezői a ház előtt tartózkodnak, s ha nem rendezi az adósságát, úgy mindkettőjüket meg fogják ölni.

Az idős ember ennek ellenére sem állt kötélnek, mire unokája leszakította az egyik fotel karfáját, hadonászni kezdett, kilátásba helyezve hogy, megrongálja a lakás berendezési tárgyait. Mindezt dulakodás követte, a nő megpróbálta kitolni a lakásból a férfit, de a végén még éppen ő került a saját küszöbén kívülre. Sőt, az unokája ki is zárta, majd ahhoz a feltételhez kötötte a visszaengedését, hogy adjon pénzt. 

Hirdetés
Hirdetés