Hirdetés
Hirdetés

Tiszaújvárosban alázott meg egy nőt egy egyiptomi – vádat emeltek ellene

| 2019. 11. 08. | 16:17:00
A férfit rablásért és szeméremsértésért is elítélhetik.
Tiszaújvárosban alázott meg egy nőt egy egyiptomi – vádat emeltek ellene
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Végrehajtandó börtönbüntetéssel, kiutasítással, vagyonelkobzással sújtaná az ügyészség azt az egyiptomi férfit, aki idén februárban kirabolt egy nőt, egy másikat pedig a nyílt utcán fogdosott Tiszaújvárosban.

A vádhatóság november 8-i közlése szerint a 40 éves külföldi dolgozni érkezett a településre egy olasz céghez. Az elsőként említett bűncselekményt az esti órákban – ittasan – követte el a belvárosban, ahol felfigyelt egy kerékpárosra. A középkorú nő után futott, a Bethlen Gábor úton hátulról meglökte, majd megpróbálta kirángatni a jármű elejére szerelt kosárban lévő táskát. A sértett azonban ellenállt, segítségért kiáltott. Némi dulakodást követően a könnyebb zsákmányra számító egyiptomi elengedte a táskát, és elszaladt – két krémessel.

A férfi néhány nappal később – ismét ittasan – követni kezdett egy fiatal nőt, akinek hátulról a lábai közé nyúlt az Árpád úton. A sértett által riasztott rendőrök  rövid időn belül elfogták a vádlottat, aki néhány napon belül előzetes letartóztatásba került, jelenleg is rács mögött van. Rablás és szeméremsértés miatt ítélhetik el.

Hirdetés
Hirdetés