Hirdetés
Hirdetés

44 kiló droggal bukott le a tiszabábolnai férfi és társa

| 2020. 02. 07. | 11:14:00
A lefoglalt amfetamin értéke közel 100 millió forint. +Videó
44 kiló droggal bukott le a tiszabábolnai férfi és társa
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Felmerült a gyanú, hogy két férfi Dunakeszin, egy családi házban amfetamint állít elő azért, hogy azt később eladják. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói és a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály kollégái, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság felderítői közreműködésével február 5-én, délután Dunakeszin elfogták a két férfit, mielőtt elhajtottak volna a csomagtartóban lévő több mint 39 kilogramm amfetaminnal.

A nyomozók az Audi típusú autóval együtt lefoglalták a csomagtartóban talált félkilós adagokra osztott, 97 millió forint értékű amfetamint.

A rendőrök ezután házkutatást tartottak, valamint több helyszínt ellenőriztek, ahol további öt kilogramm amfetamint, a kábítószer előállításához használt szereket, mobiltelefonokat, több százezer forint készpénzt és egy Mercedes típusú autót is lefoglaltak. A felderítők így 44 ezer adagnál is több kábítószert vontak ki a forgalomból. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály nyomozói a 42 éves tiszabábolnai férfit és társát, a 46 éves csömöri S. Szabolcsot kábítószer-kereskedelem bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Hirdetés
Hirdetés