Lövések, rablás, rohammentő Debrecenben

borsodihir.hu

2020.02.08. 02:38

Lövések, rablás, rohammentő Debrecenben
A bűnügyi helyszínelés szombatra virradóan is tartott (Fotó: Cívishír)

Nagy erőkkel keresnek egy fegyveres férfit.

Hirdetés

Egy ismeretlen férfi gumilövedékkel sebesítette meg vitapartnerét Debrecenben – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság február 8-ra virradóan, nem sokkal éjfél után. Péntek este a Cívishír megírta, a Zelemér utca hosszabb szakaszát lezárták, a jármű- és gyalogosforgalmat egyaránt elterelték a zavartalan bűnügyi helyszínelés és más forrónyomos intézkedések zavartalansága érdekében.

– A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint február 7-én, este fél nyolc körül két férfi között szóváltás alakult ki, majd egyikük gumilövedékkel többször rálőtt a vitapartnerére. Az elkövető a megsebesült férfitől elvett készpénzzel együtt elmenekült a helyszínről. A 26 éves sértett az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították – adta hírül a rendőrség. Hozzátették: nyomozócsoportotot állítottak fel a rablás gyanúja miatt indult büntetőeljárás során, és haladéktalanul megkezdték az elkövető felkutatását.

Ennek egyik jeleként még a hajnali órákban is szolgálati gépkocsik cirkáltak a környéken, hogy kiszűrjék a keresett személyt. 

rendőrségDebrecenrabláslövés

Szóljon hozzá!

Hirdetés