Halott csecsemőket is tárolt a pátyi boncmester

borsodihir.hu

2020.06.25. 10:41

Halott csecsemőket is tárolt a pátyi boncmester
(Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

Egyre bizarrabb részletek derülnek ki.

Hirdetés

Hatvan hordónyi emberi maradványt tárolt az udvarán az a férfi, akihez június 19-én vonult ki a rendőrség, és halva született csecsemők maradványai is előkerültek, illetve olyan abortumok, amiknél a magzat életkora még lehetővé tette a terhességmegszakítást – írja a Bors. A lap értesülései szerint megkezdődött a testrészek megsemmisítése, de

DNS-vizsgálatra nem lesz szükség, ugyanis a testrészek nem bűncselekmény áldozatainak maradványai.

A lap értesülései szerint a a testrészek „klasszikus szervkereskedelemre alkalmatlanok, nincs piaci értékük, és nem is úgy tárolta őket az érintett, ahogy a szigorú protokoll megkövetelné, amennyiben orvosi felhasználásra szánta volna azokat”. Tehát olyan maradványokat találtak, amelyeket már megsemmisítésre kellett volna elszállítani. A szomszédok szerint a férfi rendszeresen mosott a kertjében halottszállításhoz használatos fémkoporsókat, de az is többször előfordult, hogy éjjel alágyújtott a fészer közelében tartott hatalmas üstöknek. 

A rendőrség emberi test tiltott felhasználása ügyében nyomoz, amelyért alapesetben három évet kaphat. R. Dénes szabadlábon védekezhet a büntetőeljárás során.
Pátyboncmester

Szóljon hozzá!

Hirdetés