Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Brutális verés lett a bőcsi pofonból

| 2021. 04. 14. | 12:20:00
Két vádlottra börtönt kért az ügyészség.
Brutális verés lett a bőcsi pofonból
Hirdetés
Hirdetés

Börtönbüntetést indítványozott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség azzal a két férfival szemben, akik 2019 tavaszán egy kocsmai incidensből kifolyólag életveszélyes sérüléseket okoztak egy embernek Bőcsön.

Az életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlete miatt zajló eljárásról a vádhatóság április 14.én közölte: az idősebb, 22 éves vádlott a sörözőben szórakozott ismerőseivel, és erősen ittasan kapott egy pofont egy helybelitől. Ezen annyira felkaptak a vizet, hogy segítségül hívta a testvéreit bosszút állni.

Mivel a bántalmazót már nem találták az italboltban, a még ott lévőket kezdték szidalmazni. Amikor egy férfi azt kérte, hogy állítsák le magukat, a revansvágytól fűtött egyik fivér megrúgta őt a mellkasán, majd hátba vágtak egy fakaróval. A sértett elszaladt; menekülés közben még kérdőre vonta támadóit, hogy mi bajuk vele. A két vádlott erre nemcsak üldözőbe vette, hanem beérve megverték, és az utcán hagyták a földre került férfit. A vérző fejű áldozathoz egy ismerőse hívott mentőt. Kiderült: a bántalmazás következtében töréses arckoponya- és koponyaalapi sérülést szenvedett. Csak a véletlenen múlott, hogy nem alakult ki életveszéllyel járó koponyaűri vérzés.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés