Kettős gyilkosság Szegeden: fiatal doktort keres a rendőrség – Frissítve

MTI

2021.06.21. 07:27

Kettős gyilkosság Szegeden: fiatal doktort keres a rendőrség – Frissítve

Egy Mercedesszel hajtott el.

Hirdetés

Hirdetés

Elfogatóparancsot bocsátott ki a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya dr. V. Attila ellen. A 28 éves férfi megalapozottan gyanúsítható több emberen elkövetett emberölés bűntettével. A feltételezett elkövető június 19-én éjszaka két embert (egy férfit és egy nőt) ölt meg Szegeden, egy belvárosi lakásban, majd elmenekült. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi egy szürke, tetőablakos Mercedes személyautóval hagyta el a várost. 

Frissítés: a Blikk értesülései szerint V. Attila holttestét Szeged közelében megtalálták. A férfi végzett magával szörnyű tette után.

Frissítés: a rendőrök megtalálták annak a férfinak a holttestét, aki a megalapozott gyanú szerint megölte két ismerősét szombaton éjszaka Szegeden - írta a police.hu hétfőn, kora délután. A férfi önkezével vetett véget életének, holttestét és az elkövetés eszközét a Békés megyei Szanazugban találták meg.

Mint arról a rendőrség honlapján beszámolt, a férfi június 19-én éjszaka több lövéssel végzett áldozataival. A sértettekre egy nappal később, vasárnap este a hozzátartozók találtak rá.
A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya és a Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai rövid időn belül azonosították a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható férfit, akinek felkutatása a Terrorelhárítási Központ munkatársaival közösen haladéktalanul megkezdődött. A nyomok Békés megyébe vezettek, így a hajtóvadászatba bekapcsolódott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya is.

A kutatás hétfő délelőttig tartott, amikor a Készenléti Rendőrség Légirendészeti Szolgálatának helikoptere észlelte a férfi autóját Szanazug térségében, majd a rendőrök megtalálták a férfit, aki önkezével vetett véget az életének. Az elkövetés eszközét lefoglalták.

Az ügyben több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

gyilkosságSzeged

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés