Hirdetés
Hirdetés

Egy serpenyő miatt szúrta meg a párját egy miskolci nőt

| 2021. 10. 20. | 12:32:00
Az ital főszerepet játszott a vádlott és a sértett életében.
Egy serpenyő miatt szúrta meg a párját egy miskolci nőt
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség azzal a 62 éves nővel szemben, aki életveszélyesen bántalmazta a párját Miskolcon. 

Az előzményekről az ügyészség október 20-án közölte: a nő 2007-től élt együtt a férfivel a borsodi megyeszékhelyen. Mindketten italoztak, olyankor előfordultak veszekedések, többször a rendőrség is intézkedett. A múlt év elején a férfi rántottát készített magának az esti órákban (ismét ittasan). Az étel maradékát a vécécsészébe öntötte, a serpenyőt viszont az ülőkén felejtette. A szintén ittas nő a serpenyőt miatt annyira feldühödött, hoy az edénnyel többször a férfi lábára vert.

Az ütések fájdalmat okoztak, így a sértett a szobában leült az ágyra. A nő viszont továbbra sem nyugodott meg, egy 20 centi pengehosszúságú konyhakéssel a férfi mögé állt úgy, hogy a penge lefelé irányult. A háttal ülő sértett fel akart állni, ezzel viszont belemozdult a késbe, ami a hátába szúródott. A férfi érezte a fájdalmat, látta, hogy kés áll ki a hátából, így azt kihúzta, és a lakásban tartózkodó anyjától kért segítséget. A seb ellátást követően értesítette a mentőket.

A bántalmazott 8 napon túl gyógyuló, a lábujjak törésével járó sérüléseket, valamint a mellüreget megnyitó légmellet okozó, közvetetten életveszélyes szúrt sérülést szenvedett.

Hirdetés
Hirdetés