Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szabadidejében is dolgozott a miskolci rendőr

| 2021. 11. 22. | 15:02:00
Egy olyan autót vett észre, amivel korábban elütöttek egy gyalogost.
Szabadidejében is dolgozott a miskolci rendőr
Hirdetés
Hirdetés

A miskolci rendőr november 21-én szabadidejében figyelt fel egy olyan autóra, amelynek vezetője előző nap feltételezhetően elütött egy gyalogost – írja a police.hu.

A Miskolci Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást az akkor még ismeretlen sofőrrel szemben. A nyomozás szerint november 19-én 17 óra 30 perckor egy miskolci üzemanyagtöltő állomáson egy autó sodort el egy gyalogost. A kocsi vezetője és egyik utasa kiszállt, majd a földre esett férfi állapota felől érdeklődtek. Az elsodort gyalogos válaszában elmondta, hogy szerinte ellátásra szorul.

Az érdeklődő férfiak ezek után úgy döntöttek, hogy inkább segítségnyújtás nélkül hagyják el a helyszínt.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság Avasi Rendőrőrsének szabadidejét töltő munkatársa november 22-én 13 óra körül Miskolcon, a belvároshoz közel felfigyelt arra az autóra, amivel 19-én elütötték a gyalogost. A rendőr értesítette a szolgálatban lévő kollégáit, egyben követte a jármű mozgását.

A rendőrjárőrök a Csabai kapuban ellenőrzés alá vonták a gépjárművet és a benne ülő férfiakat, majd előállították őket.

A nyomozás eredményeként a Miskolci Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 46 éves helyi férfival szemben, akivel szemben a hatóság korábban körözést is elrendelt, szabálysértési pénzbírságának be nem fizetése miatt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés