Hirdetés
Hirdetés

A nyílt utcán vertek össze egy házaspárt Borsodban

| 2022. 01. 24. | 10:13:00
A támadók minden ok nélkül tették ezt.
A nyílt utcán vertek össze egy házaspárt Borsodban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Miskolci Járási Ügyészség maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat emelt az ellen a 17 éves fiatalkorú és 21 éves férfi ellen, akik egy borsodi kistelepülésen, a nyílt utcán belekötöttek egy házaspárba, szidalmazták, majd olyan súlyosan bántalmazták őket, hogy a férj a jobb lábszárkapocscsont törést szenvedett el – írja az ugyeszseg.hu.

A vádirat szerint a vádlottak testvérek, akik 2020 júliusában, az idősebbik férfi tartózkodási helyén, egy borsodi kistelepülésen az utcán sétáltak, amikor észrevettek egy szintén az utcán lévő házaspárt, és minden előzmény nélkül szidták a nőt, majd a férjét is.

Odafutottak hozzájuk, a férjet először az idősebbik fejen ütötte, ez olyan erejű volt, hogy a sértett a földre esett, ekkor a fiatalkorú is megütötte.

 

A nő megpróbált a férje segítségére sietni, és a férjét először bántalmazó elkövetőt a ruhájánál fogva igyekezett elrángatni, de a férfi ellene fordult, fején és a mellkasán is megütötte. A nő bántalmazásába is bekapcsolódott a fiatalkorú fiú, és ezután mindketten ütlegelték és rugdosták a sértetteket.

A bántalmazás következtében a házaspár férfi tagja végleges mozgás-beszűkülés kialakulásával járó 8 napon túl gyógyuló jobb láb szárkapocscsont törést szenvedett. Feleségének lábszár zúzódással járó 8 napon belüli sérülése keletkezett, amely miatt hatályos magánindítványt terjesztett elő.

Hirdetés
Hirdetés