Hirdetés

Kábítószerrel kereskedett egy tanuló a kazincbarcikai iskolában

Borsodihír.hu

2022.01.17. 13:41

Kábítószerrel kereskedett egy tanuló a kazincbarcikai iskolában
(Fotó: police.hu)

Másik két fiatalt kábítószer-birtoklás miatt hallgatták ki a rendőrök.

Hirdetés

Hirdetés

Kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt egy 16 éves fiút, míg kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 17 éves lányt és egy 15 éves fiút hallgattak ki gyanúsítottként a nyomozók abban az ügyben, amelyben a gyanú szerint egy kazincbarcikai iskolában adtak el és fogyasztottak kábítószert. Az eljárás során az alufóliába csomagolt zöld növényi törmelék (marihuána) is lefoglalásra került – írja a police.hu.

Egy kazincbarcikai középiskola pedagógusa jelezte az intézmény iskolaőrének, hogy egyik tanulója egy gyanús alufólia csomagot adott át egy másik diáknak. Az oktatási intézményben szolgálatot teljesítő iskolaőr azonnal értesítette a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság munkatársait a történtekről, valamint megkezdte a hallgatók kikérdezését, akik megerősítették a tanár által elmondottakat. A rendőrök előállították a fiatalokat és a kapitányságon megkezdték kihallgatásukat.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén szolgálatot teljesítő iskolaőrök és a tanintézmények között kiemelkedő az összefogás és a segítő szándék. A jelen ügy is azt mutatja, hogy a gyors reagálás sokat segített az ügy sikeres felderítésében.
Kazincbarcikakábítószer-birtokláskábítószer-kereskedelem

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés