Hirdetés
Hirdetés

Magassarkú csizmájával támadt rá egy rendőrre a borsodi nő

| 2022. 03. 17. | 15:20:00
Bele is harapott az egyik egyenruhásba.
Magassarkú csizmájával támadt rá egy rendőrre a borsodi nő
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette, könnyű testi sértés, valamint becsületsértés vétsége miatt nyomoz az ellen 40 éves nő ellen, aki a magassarkú csizmájával okozott sérülést egy rendőrnek. A rendőrök a nőt március 8-án este, garázdaság szabálysértése miatt előállítottak a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra – olvasható az ugyeszseg.hu-n.

A megalapozott gyanú szerint a nő a meghallgatásakor szidta az eljárás vezetőjét, majd megtagadta a jegyzőkönyv aláírását, ezért hatósági tanút kellett alkalmazni. Amikor a tanú közeledett, a nő a székről felugorva fenyegetően megindult felé, ezért az őrzést végző rendőr a nő kezét megfogva a székre akarta visszaültetni. Ekkor a gyanúsított ráfogott az őrmester jobb kezére, és kézfejébe a körmeit belemélyesztette.

A gyanúsított az agresszív magatartással felszólítás ellenére sem hagyott fel, hanem célzottan a rendőr bokája felé rúgott. Miután az őrmester az elkövetőt testi kényszer alkalmazásával a földre vitte, a nő háton fekve a magassarkú csizmájával többször a rendőr lába és ágyéka felé rúgott. Ezt követően a rendőrök a nőt az előállító helyiséghez kísérték, aki hastájékon beleharapott az egyik rendőrbe.

A gyanúsított magatartása folytán a rendőr nyolc napon belül gyógyuló, a lábszárán 23 centiméteres vonalszerű sebzéses, míg a kézfején több felszínes hámhorzsolásos sérülést szenvedett.

A nyomozó ügyészség gyanúsítottként hallgatta ki az alkoholfogyasztáshoz kapcsolódó bűncselekmények miatt büntetett előéletű elkövetőt, aki tizenegyszer szerepel a szabálysértési nyilvántartásban és jelenleg is büntetőeljárás hatálya alatt áll.

Hirdetés
Hirdetés