Hirdetés

Sörösüveggel törte be vitapartnere fejét a mezőkövesdi férfi

Borsodihír.hu

2022.04.27. 09:18

Sörösüveggel törte be vitapartnere fejét a mezőkövesdi férfi
Illusztráció (Fotó: pikist.com)

Tettéért börtönbe kerülhet.

Hirdetés

Hirdetés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat az ellen a 46 éves férfi ellen, aki egy sörösüveggel ütött le egy férfit Mezőkövesden – írja az ugyeszseg.hu. A vádirat szerint a férfi 2021. augusztus végén, az éjszakai órákban egy sörözőben italozott, ahol meglátta azt a személyt, akivel előző héten a város egy másik sörözőjében konfliktusba került. A vádlott hozzálépett, kötekedett vele, amelyből szóváltás lett, ezután támadólag közeledett felé, a férfi viszont tenyérrel igyekezett eltolni magától.

Az elkövető ekkor még jobban felháborodott, a férfi viszont hátat fordított neki azért, hogy elkerülje a további vitát, ám ekkor a vádlott a kezében lévő sörösüveggel fejen ütötte.

Az ütés olyan erejű volt, hogy a sértett a földre került, a férfi viszont ezután sem hagyott fel a támadással, még háromszor a sörösüveggel megütötte a fejét. A támadásnak az vetett véget, hogy a sértett élettársa közéjük állt, valamint a többi vendég lefogta a támadót.

A sértett a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló többszörös, darabos orrcsonttörést és a halántékcsont benyomatos törését szenvedte el. A vádlott által alkalmazott eszköz, az ütések ereje és a célzott testtájék alapján az életveszélyes sérülés elmaradása pusztán a véletlennek volt köszönhető.

Az ügyészség a büntetlen előéletű férfival szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.
Mezőkövesdéletveszélyt okozó testi sértéssörösüveg

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés