Hirdetés

Az apjuk gyilkolhatta meg a lányokat Aszódon

MTI

2022.05.27. 10:56

Az apjuk gyilkolhatta meg a lányokat Aszódon
Fotók:MTI(Mihádák Zoltán

Láthatáson voltak nála.

Hirdetés

Hirdetés

Két holttestet találtak a rendőrök egy aszódi társasház egyik lakásában, az elsődleges adatok szerint mindketten bűncselekmény áldozatai lettek - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.    

A közlemény szerint a rendőrök egy csütörtök este érkezett bejelentésre vonultak ki a társasházhoz.

A rendőrség eddigi adatai szerint a feltételezett tettes a lányok apja, aki miután megölte lányait, öngyilkosságot kísérelt meg a gyanú szerint az a 46 éves férfi, akit jelenleg is rendőrök őriznek.

A csütörtök este, egy aszódi társasházban felfedezett két holttest egy 14 és egy 16 éves lányé. A nyomozás adatai szerint a lányok Heves megyei lakóhelyükről Aszódon élő édesapjukhoz érkeztek láthatásra május 20-án. A 46 éves férfi - nagy valószínűséggel május 20-áról 21-ére virradóra - álmukban megölte lányait, majd a Heves megyei Adács közelében egy mozdony elé lépve öngyilkosságot kísérelt meg - írták.

Az akkor még ismeretlen személyazonosságú férfit életveszélyes állapotban, mentőhelikopter vitte kórházba, iratok nem voltak nála. Jelenleg nincs kihallgatható állapotban, rendőrök őrzik.
A közlemény szerint a rendőrök csütörtök este állampolgári bejelentésre érkeztek tűzoltókkal együtt az aszódi társasházi lakáshoz, ahonnan a telefonáló furcsa szagot érzett kiáramlani. A két lány az ágyában feküdt. Feltehető, hogy álmukban végzett velük az apjuk.
A PMRFK több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt, szakértők bevonásával folytatja a további eljárást - áll a közleményben.

Fotó: police.hu

 

emberölés

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Ez is érdekelheti