Hirdetés
Hirdetés

Vasvillával támadt rá élettársára a taktabáji férfi

| 2022. 05. 18. | 18:28:00
Jogerős ítéletet hoztak az ügyben.
Vasvillával támadt rá élettársára a taktabáji férfi
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szerencsi Járásbíróság felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt 1 év 6 hónap szabadságvesztésre ítélte azt taktabáji férfit, aki vasvillával támadt rá élettársára. A büntetés végrehajtását 2 év próbaidőre felfüggesztették – olvasható a Miskolci Törvényszék közleményében.

A megállapított tényállás szerint a vádlott férfi és a sértett nő élettársak voltak, Taktabájon éltek együtt. A nő úgy döntött, hogy elhagyja a vádlottat, ezt azonban nem közölte vele a férfival. A nő a lányát és annak élettársát kérte meg, hogy menjenek érte autóval.

A sértett 2021. szeptember 15-én este az összepakolt táskával beszállt a ház előtt megálló kocsiba, a hátsó ülésre akart ülni, azonban a férfi utána ment, és a karját rángatva próbálta ezt megakadályozni. A nő többször kérte a vádlottat, hogy engedje elmenni, a lánya és az élettársa igyekeztek elhúzni onnan a férfit, aki elesett, majd azonnal felállt és a nyári konyhából egy vasvillát hozott magával. A vádlott a szerszámmal az autó hátsó szélvédőjére ütött, amely betört. A sértett nem sérült meg.

Hirdetés
Hirdetés