Hirdetés
Hirdetés

Baseballütő is előkerült a mezőzombori vitában – vádat emeltek az ügyben

| 2022. 07. 28. | 10:57:00
Egy korábbi nézeteltérés tisztázása fajult el.
Baseballütő is előkerült a mezőzombori vitában – vádat emeltek az ügyben
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szerencsi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság és könnyű testi sértés miatt emelt vádat az ellen férfi ellen, aki baseballütővel bántalmazta haragosát Mezőzomboron – közölte az ugyeszseg.hu. A vád szerint a férfi  április 15-én, délután, egy korábbi nézeteltérés rendezése miatt ment a mezőzombori férfi lakásához, ahol az utcán szóváltásba keveredett a későbbi sértettel és annak családtagjaival.

A vita során a vádlott támadásától félve a sértett fia magához vett egy baseballütőt, azonban azt az apja – a vitát békésen rendezni szándékozó sértett férfi – felszólítására végül eldobta.

A vádlott ekkor a helyzetet kihasználva, a földről felvette a baseballütőt, és azzal a sértett felé ütött, akinek azonban a támadást a kezével sikerült hárítania.

A sértett a bántalmazás következtében a bal könyökén 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett és könnyű testi sértés miatt a vádlottal szemben magánindítványt terjesztett elő.

A férfi kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen.

Hirdetés
Hirdetés