Hirdetés
Hirdetés

Lezárt ügyek: kábítószer-birtoklás két borsodi esetben is

| 2022. 07. 25. | 17:22:00
Sajókeresztúron két, Ózdon egy embert fogtak el.
Lezárt ügyek: kábítószer-birtoklás két borsodi esetben is
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kábítószer-birtoklás gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság két sajókeresztúri fiatallal szemben. A nyomozás szerint a két férfit február 12-én igazoltatták Szirmabesenyőben. A gyanúsítottak az autójukban ültek, és egyikőjüknek még a kezében volt az alufóliába csomagolt marihuána, amikor a járőrök tetten érték őket, sőt a járműben volt egy növényi őrlő is – írja a police.hu.

Az Ózdi Rendőrkapitányság szintén kábítószer-birtoklás, továbbá új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt folytatott nyomozást egy helyi férfival szemben.

A gyanúsítottat a rendőrök 2020. október 8-án állították elő az Ózdi Rendőrkapitányságra, mivel kábítószert fogyasztott. Még ezen a napon a nyomozók kutatást tartottak a lakásán is, ahol kábítószergyanús növényi törmeléket, valamint porállagú anyagot, továbbá ezekkel szennyezett digitális mérleget foglaltak le.

A megindított eljárás során megalapozott gyanú merült fel arra vonatkozóan is, hogy a férfi több személynek új pszichoaktív anyagot adott el.

A rendőrkapitányságok lezárták az ügyeket.

Hirdetés
Hirdetés