Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Katalizátorral akartak távozni, a miskolci rendőrök vitték el őket

| 2022. 09. 05. | 20:11:00
Lezárta az ügyet a város rendőrkapitánysága.
Katalizátorral akartak távozni, a miskolci rendőrök vitték el őket
Hirdetés
Hirdetés

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azokkal a férfiakkal szemben folytatott, akik sarokcsiszolót akartak kölcsönkérni, hogy katalizátort lophassanak.

Lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 30 éves helyi férfivel, és fiatalkorú társával szemben.

A gyanúsítottak 2021. november 26-án 10 óra 15 perc körül Miskolcon, egy társasház előtt parkoló autóról akarták leszerelni a katalizátort. A művelethez egy közeli építkezésről akartak sarokcsiszolót kölcsönkérni. Mivel nem kaptak, a férfi és társa egyéb eszközökkel próbálkozott, de ezúttal sem jártak sikerrel.

A páros próbálkozásait azonban filmre vették, így az időközben értesített rendőrök a helyszínen azonosították, elfogták majd előállították őket a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol a párost gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés