Hirdetés
Hirdetés

Vádemelés a saját lányát megerőszakoló borsodi ellen

| 2022. 09. 05. | 12:09:00
A férfi két település közötti útszakaszon bántalmazta a kislányt.
Vádemelés a saját lányát megerőszakoló borsodi ellen
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség szexuális erőszak miatt emelt vádat az ellen a 29 éves férfi ellen, aki a saját 9 éves lánya ellen követett el szexuális erőszakot Borsodban – számolt be az ugyeszseg.hu. A vádirat szerint a férfi ugyanazon a borsodi kistelepülésen lakik, ahol közös gyermekük édesanyja és nagyanyja is, azonban nem él együtt a családdal.

2021 áprilisában a 9 éves lány édesanyja megkérte a vádlottat, hogy vigye el a gyereket a szomszédos településen lévő általános iskolába. A férfi a kora délutáni órákban a gyerekkel kerékpárral indult el, de az iskolába a betegsége miatt nem fogadták a kislányt, emiatt visszafordultak.

A két település közötti útszakaszon azonban megálltak, és a férfi a gyermeket arcon ütötte, levette az alsóneműjét, majd sérelmére szexuális erőszakot követett el.

A vádlott az esti órákra vitte haza a gyerekét a nagymamához, aki észlelte, hogy a gyermek rosszul van, remeg, ruházata szakadt, piszkos és a testén csikarási nyomok vannak. A nagymama kérdezgette a kislányt, aki elmondta, hogy mit tett vele az apja.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő büntetett előéletű vádlottal szemben fegyházbüntetést, közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy a férfi nem bocsátható feltételes szabadságra, valamint indítványozta szülői felügyeleti jogának megszüntetését, később született gyermekeire is kiterjesztően és végleges hatályú eltiltását minden olyan foglalkozás gyakorlásától, melynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, gondozását végezné.

Hirdetés
Hirdetés