Hirdetés

Elfogták a sályi sorozatbetörőt

mezokovesd.hu

2022.10.01. 15:09

Elfogták a sályi sorozatbetörőt
A kép illusztráció (Fotó: pikist.com)

Le is tartóztatták.

Hirdetés

Hirdetés

Az elmúlt mintegy két hónapban nyolc olyan vagyon elleni bűncselekményt követtek el Sályban, melynek gyanúsítottját elfogta a rendőrség - írja a mezokovesd.hu.

Lopás bűntettének és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 24 éves sályi lakos ellen indított büntetőeljárás a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bükkábrány Rendőrőrse.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a férfi egyebek mellett a tetőn keresztül, annak megbontásával, továbbá az ajtó befeszítése után jutott be a családi házakba, ahonnan különböző gépeket, ruhaneműket, mobiltelefont és egyéb értéktárgyakat tulajdonított el.

Az utolsó betörés során gyerekkorú rokonával követte el a bűncselekményt, ezért a nyomozók kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is eljárást indítottak ellene.

Az elkövetőt gyanúsítotti kihallgatása után őrizetbe vették, majd pedig a Mezőkövesdi Járásbíróság elrendelte a férfi 30 napra történő letartóztatását.

A rendőröknek sikerült az eltulajdonított értéktárgyak nagyobb részét lefoglalni, amelyeket visszaadtak jogos tulajdonosaiknak.

betörésSályletartóztatás

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés